Justin Theroux Sziget Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a tegnapi Pink koncert nem csak a magyar rajongókat mozgatta meg, hanem még az akkora sztárokat is, mint Justin Theroux. A híres színész ugyanis szintén köztünk bulizott. 

Ahogy azt már megírtuk, tegnap, a Sziget első napján Pink borzolta a kedélyeket egy fantasztikus koncerttel, ahol olyan sztárok rázták a feneküket, mint például Tóth Vera. Eközben azt is megtudtuk, hogy Pink a családjával együtt érkezett, és különleges kérése is volt a magyar szervezőkhöz.

Most pedig egy Instagram videóból döbbentünk rá, hogy Jennifer Aniston híres férje, Justin Theroux is tiszteletét tette a hazai fesztiválon. A szexi feleségét azonban nem hozta magával, hanem egy kisebb baráti társasággal érkezett.

Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem hagynánk el az épülete.


Látszik, hogy a szexi sztárnak fantasztikus stílusérzéke van, ugyanis az otthonában minden mindennel harmóniában van: Fotók!

Szakított Hajdú Péter és kedvese, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hajdu-szakitott-kedvesevel-eszterrel.htmlBombaként robbant a har Hajdú Péter és egykori szerelme, Eszter szakítottak. TV + Sztárok--David Boreanaz házassága veszélyben van http://www.life.hu/sztarok/20170810-veszelyben-van-david-boreanaz-hazassaga.htmlNem is gondoltuk volna, hogy a szexi nyomozót alakító színész valójában nem is olyan hűséges, mint a tévében. TV + SztárokOrigoHajléktalan és nincstelen is volt Halle Berry: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-halle-berry-hajlektalanszallon-is-elt-mar.htmlElképesztő információk kerültek napvilágra Halle Berryről: a szexi színésznő bizony volt csődben, és hajléktalanszállón is élt. TV + Sztárok--89 évesen meghalt a holland Maxima királyné apjahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-meghalt-a-holland-maxima-kiralyne-apja.htmlMindenki gyászol a holland királyi udvarban, a királyné apja ugyanis 89 évesen távozott az élők sorából: súlyos betegséggel küzdött, és feladta a harcot. TV + Sztárok--Így bulizik a Szigeten Tóth Vera: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170810-toth-vera-a-szigeten-bulizott.htmlTóth Vera nem csak kint járt a Szigeten, hanem bele is csapott az igazi éjszakai életbe: így ropta az énekesnő. TV + Sztárok--Ennyit örökölt Carrie Fisher lánya http://www.life.hu/sztarok/20170810-elkepeszto-osszeget-orokolt-carrie-fisher-lanya.htmlTermészetesen semmi sem pótolja a híres édesanyát, de ilyen örökséget zsebre vágni azért nem mindennapos. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.