Nem is gondoltuk volna, hogy a szexi nyomozót alakító színész valójában nem is olyan hűséges, mint a tévében. 

David Boreanaz alakítja a Dr.Csont című csorozat sármos nyomozóját, aki szerelmi kapcsolatba keveredik a mindent tudó antropológussal, majd családot is alapítanak. Nos, a szívdöglesztő színésznek a való életben is van családja, ám egyáltalán nem olyan hűséges, mint Seeley Booth különleges ügynök. 

David Boreanaz nem képes magát féken tartaniForrás: People

A 48 éves sztár ugyanis többször is hűtlen volt már a feleségéhez, aki egy interjúban már azt is bevallotta, hogy nem él rózsaszín ködben a férje kapcsán. Ez nem meglepő, ugyanis Boreanazt az egyik szeretője meg is zsarolta, melynek következtében kénytelen volt kitálalni mindent az akkor állapotos párjának. 

Kiderült, hogy Tiger Woods exével, Rachel Unchitel-lel is szexkapcsolatot ápolt David, illetve egy színésznővel, Sabine Kaminskivel is viszonyba bonyolódott. A szépség elárulta, hogy a kollégája fantasztikus szerető, de közöttük kizárólag szexkapcsolat volt, semmi érzelem. 

A barátok és az ismerősök úgy gondolják, hogy talán párterápiával meg lehet menteni a kapcsolatukat, de nem biztos. Ugyanis a felesége, Jaime Bergman nem fogja már sokáig bírni cérnával a jelenlegi helyzetet.