Oszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. 

Ahogy azt már megírtuk, Oszter Sándor a Nógrád megyei birtokán egy saját tó építésébe kezdett. Ehhez azonban időlegesen el kellett vezetnie a helyi horgásztó egyetlen utánpótlását, ami a helyiek szerint tönkreteszi a vízi élővilágot, illetve a horgászok életét is. 

Oszter Sándor ellen összefogtak DiósjenőnForrás: Youtube

Oszter később nyilatkozott és elárulta: minden szükséges hivatalos papírt megszerzett az építkezéshez, vagyis a cselekedete egyáltalán nem illegális. Sőt, véleménye szerint egyébként is nagyon sokat tett már a falu természeti örökségeinek megőrzéséért, és ezúttal sem fogja veszélybe sodorni azokat. 

Ám a helyiek ezzel nem elégedtek meg. Kezükbe vették az irányítást és szerda délutánra gyűlést szerveztek, ahol több, mint 100 ember írta alá azt a petíciót, melyben az önkormányzat segítségét kérik. Szeretnék, ha Oszter engedélyeit azonnali hatállyal visszavonnák. Bizonyos hírek szerint Oszter Sándor is ígérte, hogy megjelenik a gyűlésen, ám ez mégsem történt meg - írta meg a Bors.

Egy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivel
A 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek. Olvass tovább itt...