Pataky Attila segített a távozásban az édesanyjának

Forrás: Origo -
édesanya halál Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila döbbenetes titkot mesélt el az édesanyjával kapcsolatban. A zenész segített neki a távozásban. 

Attila szerint az édesanyja már fáradt volt, de semmiképp sem boldogtalan. A hosszú évek megpróbáltatásai gyengítették meg, véleménye szerint ezért szeretett volna már távozni az élők sorából.

Pataky Attila táltostudásával segített az édesanyjának távozni Forrás: Origo

Ráadásul az asszony idős korában combnyaktörést szenvedett, ennek következtében pedig tolókocsiba kényszerült, és folyamatos ellátást igényelt. Ez pedig egyáltalán nem volt méltó hozzá, és bizonyára őt is zavarta.

"Neki megkönnyebbülés volt, hogy eltávozhatott, ugyanis élete utolsó évében már nagyon szeretett volna menni. Mindig mondta: 'Fiam! Most már vedd elő a nagy táltostudományodat, mert én menni akarok! Segíts nekem, elég volt!' Én pedig segítettem neki az utazásban, hogy tudatosan halhasson meg" - vallotta be Attila a Star Magazinnak.

Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20170817-hol-folytatja-a-tevezest-sebestyen-balazs.htmlA Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. TV + SztárokOrigoÖsszefogott a falu Oszter Sándor ellen http://www.life.hu/sztarok/20170817-oszter-sandor-ellen-peticio-keszult.htmlOszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. TV + Sztárok--Stohl András bevallotta: szinte soha nem alszik http://www.life.hu/sztarok/20170817-alig-pihen-a-sok-munka-miatt-stohl-andras.htmlA híres színész kemény tempót diktál magának: egész élete a munkáról szól, sem pihenni, sem aludni nem hagyja magát. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoLuxusautót vett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20170817-luxusautot-vett-gaspar-laci-a-kisfianak.htmlSok olyan dolgot megtehet, amelyról korábban csak álmodott.TV + SztárokOrigoKorda György elmondta véleményét Vajna Timiről: "Kicsit kiszúrt velem"http://www.life.hu/sztarok/20170816-korda-gyorgy-elmondta-velemenyet-vajna-timirol.htmlKorda György és Vajna Timi is szerepel a Pappa Pia című új magyar filmben. A két celeb még sosem találkozott egymással. Az első bemnyomásokról és a közös munkáról Korda György nyilatkozott az AC News-nak. TV + Sztárok--Dolly és Fenyő Miklós évekig nem beszéltek http://www.life.hu/sztarok/20170816-evekig-nem-beszelt-egymassal-dolly-es-fenyo-miklos.htmlElképesztő részleteket árult el a régmúltból Dolly. Ezt nem is gondoltuk volna.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.