Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?

RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. 

Az RTL Klub nem cáfolta, de nem is erősítette meg a lap értesüléseit. Azt elismerték, hogy idén új évaddal képernyőre kerül a Celeb vagyok, ments ki innen, de a részletekről később tájékoztatják a nézőket.

Ha a helyzet így marad, akkor csak a Gyertek át! marad képernyőn Balázs műsoraiból. De sem arról, sem újabb, Balázs által vezetett műsorokról nincsen friss információ. A műsorvezető nem kívánta kommentálni a Bors értesüléseit.

Sokan ebből a néhány napja posztolt fotóból próbálják kitalálni az igazságot, de azt ugye senki nem gondola komolyan, hogy Balázs bármit is így próbálna meg üzenni?!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.