Autós üldözés és lövések Ózdon

Ózd autós üldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őrizetbe vették azt a férfit, aki egy rendőri intézkedés alól ki akarta vonni magát, és autójával a gyalogosan közlekedő rendőr felé hajtott.

A boon.hu beszámolója szerint az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei szerdán este akarták igazoltatni az arlói tónál egy terepjáró sofőrjét. A férfi a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyta és gépjárművével Ózd irányába nagy sebességgel elhajtott.

A zsaruk üldözőbe vették az autót. Ózd belvárosában, a Vasvári úton egy járőrautó állt keresztbe, de a terepjáró sofőrje csak lassított, és a kocsinak csapódott. Ezután sem állt meg a férfi, hanem tolatva nekiütközött az időközben odaérő másik rendőrautónak. Majd elmenekült a helyszínről, ám közben majdnem elütötte az egyik járőrt . Az egyik rendőr gépjármű kerekére célzott lövést adott le.

Képünk Illusztráció Forrás: Police.hu

A 22 éves sofőr egy közeli áruház parkolójába hajtott és gyalogosan próbált menekülni, de hamar lekapcsolták, Mint kiderült azért ment bele az üldözésbe, mert nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A férfi nem volt ittas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.