Szilágyi Istvánt csúnyán összeverte a fia, aki ezért jelenleg is börtönben van. A színész és felesége azonban aggódnak gyermekükért, hazavárják és minden pénzüket ráköltik. 

Szilágyi Istvánt júniusban verte össze a fia annyira, hogy kórházi ellátásra szorult. A szülők viszont nem haragszanak a gyermekükre, nagyon várják, hogy mikor térhet már haza, de erre egy darabig nem kerülhet sor. Péter azóta is börtönben van, akár öt évet is kaphat tettéért, de Szilágyi István és felesége nem akarják, hogy gyermekük letöltendő büntetést kapjon: minden pénzüket a fiukra költik. 

Szilágyi István minden pénzét a börtönben ülő fiára költiForrás: RTL Klub

"Végre bemehettünk Petihez a börtönbe, nagyon jó volt már látni. Vittünk neki melegítőt, tiszta ruhát, amire szüksége volt. Ötezer forintért vásároltunk be neki és vittük dobozban, amit csak kért. Mondjuk, azt állítja, nem kapott meg mindent, amit beküldtünk, nem értem, hogy mi történhetett" - mondta Szilágyi felesége, a színész pedig azt árulta el a Blikknek, mit csinál a fia a börtönben. "Nagyon jó a kedve, vidám, már barátokat is szerzett. Szeretne hazajönni, de nem panaszkodik. Most edzeni, gyúrni kezdett a börtönben, vannak társai is, akikkel gyakorol. Jó lenne, ha végre hazajönne" - mondta az ország Lópici Gáspárja, azt is elpanaszolták, hogy fiuk barátnője az ő nyakukon maradt, alig tudták kitenni a szűrét a lakásukból. "Itt volt Renáta, akiről nem is pontosan tudtuk, hogy kicsoda. Amikor a fiamat elvitték a rendőrök, azt hittük, megszabadulunk ettől a lánytól, de nem ment el. Kértük, hogy lakjon máshol, de nem mozdult. Lesétáltam a rendőrséghez és kértem, segítsenek, de nem tudtak. Az volt a szerencsém, hogy a volt sógornőm kéthetente kijár hozzánk az unokánkkal. Ő mondta, hogy szedjük össze a ruháit, és tegyük ki az utcára" - mesélte a lapnak Szilágyi felesége.