vörös rózsa Dukai Regina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is.

Gyönyörű luxusjárgány, csodálatos nő és egy akkora rózsacsokor, ami alig fér rá a képre - ilyen jellegű fotókat többször láthattunk már sztárbloggerek és világsztárok közösségi oldalain. Ám azonban eddig arra nem volt még példa, hogy hazai sztár is ilyet villantson.

A csodaszép Dukai Regina azonban megmutatta, mit kapott :

200 szál vörös rózsát ölel.

Nem csak a hatalmas csokor a lényeg a képen, hiszen a vörös rózsa a szerelem jelképe, és ennyire értékes csokrot csak olyan valakitől kaphatunk, akinek bizony sokat jelentünk. Csak nem szerelmes Regi? Az a mosoly igen sokat sejtet... Ha így van, szívből gratulálunk neki:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.