Rimini közelében erőszakoltak meg egy nőt a tengerparton, barátja szeme láttára

Forrás: Thinkstock -
Olaszország Rimini erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi tragédia lett a lengyel pár olaszországi nyaralása: a fiatal nőt többen megerőszakolták a tengerparton, a barátja szeme láttára, akit előtte brutálisan megvertek. 

Az olaszországi Riminiben egy éppen nyaraló lengyel párral történt tragédia. A tengerpart egy eldugottabb részén romantikáztak, amikor egy négy férfiból álló csapat rájuk támadt. A lengyel férfit borzalmasan megverték és kirabolták, utána a 26 éves nő következett.

Rimini közelében erőszakoltak meg egy nőt a tengerparton, barátja szeme láttára Forrás: Thinkstock

A fiatalt többen is megerőszakolták, a barátja szeme láttára követték el rajta a borzalmakat. A banda tette után otthagyta a párt magatehetetlenül. Később egy járókelő vette észre a két sebesült fiatalt, és értesítette a mentőket. Mindkettőjüket kórházba szállították, a The Sun információi szerint egyelőre senkit nem tartóztattak le az olasz hatóságok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.