Bastille zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bastille zenekar a Strand Fesztiválon szórakoztatta a magyar közönséget zenéjével, de előtte még egy exkluzív interjút adtak a Life.hu riporterének.

Az utolsó nagy hazai fesztiválon lépett fel a Bastille, a színpadra lépés előtt pedig a csapat exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak. A fiúk sok mindenről meséltek, a többi között arról is, miért mindig negatív dalokat írnak. Ezen kívül elárulták még, hogy milyen extrém terveik vannak a jövőre nézve.

Végre kiderült, ki Orosz Barbi szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170829-orosz-barbi-elarulta-hogy-ki-a-szerelme.htmlMár egy ideje tudjuk, hogy Orosz Barbi szívét elrabolta egy titokzatos férfi, de most az is kiderült, hogy ki a szerencsés. TV + SztárokOrigoWhitney Houston évekig leszbikus kapcsolatot folytatott asszisztensévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170829-whitney-houston-leszbikus-kapcsolatot-folytatott-asszisztenseve.htmlA tragikusan elhunyt énekesnő életéről dokumnetuumfilmet forgatnak, soha nem hallott részletek derülnek ki benne a sztárról. Whitney barátai például azt is elárulták, hogy az énekesnő évekig folytatott leszbikus viszonyt asszisztensével. TV + SztárokAFPDiana hercegnőt figyelmeztette barátnője a tragédiára, de hiábahttp://www.life.hu/sztarok/20170829-diana-hercegnot-figyelmeztette-baratnoje-a-tragediara.htmlDiana hercegnő 20 éve hunyt el egy tragikus autóbalesetben, de még ma is élhetne, ha nem értelmezi félre barátnője jóslatát. Ő ugyanis figyelmeztette a hercegnőt a bajra. TV + Sztárok--Király Viktor őrült rajongója zaklatta:betörte a kocsijának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20170829-kiraly-viktor-orult-rajongoja-zaklatta.htmlAz ismert embereknek meg kell szokniuk, hogy sokan rajonganak értük, de van egy határ, amint túl már nem kell tűrniük. Király Viktort például saját otthonában zaklatta őrült rajongója! TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián újra egy pár - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-hodi-es-berki-ujra-egyutt-video.htmlA Drágám, add az életed! című nagysikerű sztárvetélkedő újra útjának indult a Tv2-n. A párosok között Berki Krisztián és Hódi Pamela is megtalálható, akik Ábel Anita kérdésére, miszerint együtt vannak-e, igen különböző választ adtak... TV + SztárokOrigoFriss: Megszületett Mark Zuckerberg második lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170828-megszuletett-mark-zuckerberg-masodik-lanya.htmlBefrissítette profilját a Facebookon Mark Zuckerberg, hiszen felesége életet adott második gyermeküknek. A kislány az August nevet kapta, és nagy örömmel fogadta nővére, a 20 hónapos Maxima.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.