Diana hercegnő 20 éve hunyt el egy tragikus autóbalesetben, de még ma is élhetne, ha nem értelmezi félre barátnője jóslatát. Ő ugyanis figyelmeztette a hercegnőt a bajra. 

Diana egy hónappal a halála előtt még boldog volt és reményteli. Örült, mert a sok szenvedést okozó házassága véget ért, viszont volt két gyönyörű fia, akikkel sokkal többet tudott foglalkozni. Ezen kívül volt egy szeretője is, Dodi. Diana csak jó dolgokra készült, talán ezért nem szólalt meg benne a vészharang, amikor jó barátnője és asztrológusa a baleset előtt néhány héttel megnézte, mit tartogat számára a jövő.

Diana hercegnő utolsó hónapja boldogságban teltForrás: AFP/John Stillwell

Egy napfogyatkozást látott ugyanis a kártyákban, de Diana nem akarta elhinni, hogy ez negatív dolgot jelent. Ebben az esetben ugyanis mindneképpen valamilyen változás következik be az ember életében, ezt a kártyát húzta ki Dianának Debbie Frank Vilmos születése előtt és Károllyal való válása előtt is. A hercegnő pedig hitt benne, hogy most is jó dolgok történnek majd vele. Nyugodtnak, boldognak és optimistának tűnt. Azt mondta, teljesen más irányt vett az élete. Nagyon boldog volt Dodival, és sokkal több időt töltött a gyerekekkel, ezen kívül több munkát is elvállalt" - mondta a The Sunnak Debbie Frank, aki végül maga is úgy gondolta, a napfogyatkozás Diana számára csak jót jelenthet. Sajnos nem így történt, ami az asztrológust is megdöbbentette. "Fogalmam sem volt arról, hogy meghal" - mondta az asztrológus és leszögezte, ők nem tudják megjósolni a halált. 

Megszólalt egy szemtanú Diana balesetéről: meg lehetett volna menteni


20 évig hallgatott Stanlee Culbreat, az ügyvéd, aki szemtanúja volt a tragikus baleset utáni perceknek. Állítja, az elejétől fogva úgy érezte, valami nincsen rendben azzal, ahogy a helyzetet a mentők és a rendőrség kezelte, pedig akkor még nem is tudta, ki ül az autóban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!