Jakupcsek Gabriella is szerepel a következő Konyhafőnök VIP-ben

konyhafőnök műsor Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szeretett műsorvezetőt már rég nem láthattuk a képernyőkön, de most visszatér, és versenybe száll: a Konyhafőnök VIP következő évadának lesz az egyik szereplője. 

Jakupcsek Gabriella is részt vesz a Konyhafőnök VIP újonnan induló versenyében. Az 54 éves sztár elárulta, hogy világ életében szeretett volna megtanulni igazán jól főzni, éppen ezért nem volt kérdés, hogy igent mond-e a felmerülő lehetőségre.

A műsor egyébként sokaknak lesz kihívás, legalábbis nem csak Gabriella, hanem Szabó Zsófi is erről mesélt. A várandós színésznő elárulta, hogy nemrég még egy krumplit se tudott volna meghámozni, ezért szakemberrel készült a Konyhafőnök VIP-val járó megmérettetésre.

Wossala Rozina például azt nyilatkozta, hogy Szabó Zsófi komoly ellenféllé vált mindössze néhány hét alatt.

Jakupcsek: Életem legnagyobb traumája a válása volt

A mindig precíz, céltudatos és határozott Jakupcsek Gabriella kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életében történ legkomolyabb traumákról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.