Jakupcsek: "Életem legnagyobb traumáját a válásom jelentette"

halál műsorvezető válás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig precíz, céltudatos és határozott Jakupcsek Gabriella kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életében történ legkomolyabb traumákról. 

Gabriella úgy véli, hogy az életünkben bekövetkező nehézségéket mindig valami pozitív esemény követi, de ennek ellenére vannak olyan szituációk, amiket nagyon nehéz feldolgozni és megérteni. Nem beszélve a továbblépésről.

"Édesapám halála mellett az életem másik nagy traumáját a válásom jelentette. Ez az egyik legnagyobb kudarcom, kudarcunk" - vallotta be a sztáranyuka.

Jakupcsek Gabriella a hűtlenséggel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt Forrás: TMC

Hiszen annak idején hatalmas közfelháborodást keltett, mikor kiderült, hogy Gabriella volt férje, Máté Gábor félrelépett. A műsorvezető azt is elmesélte, hogy emiatt csorbult a nőiessége, amit nagyon nehéz volt visszaszereznie.

"Amikor az ember rájön, hogy megcsalják, akkor hiába véli úgy, hogy a riválisa nem ér fel hozzá (mert mindenki ezt érzi), eluralkodik a szívében a gyűlölet. Rémes, pusztító érzés" - folytatta a történetet.

Később azonban szerencsére rendezték a viszonyukat, és ha nem is beszélnek túl gyakran, mégis szeretetteljes, baráti a kapcsolatuk. Gabi azonban úgy véli, hogy minden öröm és bánat tanítójelleggel érkezik az életünkbe. Ilyenkor nem mindegy, hogy az ember mit lép, vagy hogyan viselkedik - írta meg a hot !Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.