Az ismert embereknek meg kell szokniuk, hogy sokan rajonganak értük, de van egy határ, amint túl már nem kell tűrniük. Király Viktort például saját otthonában zaklatta őrült rajongója!

Nem könnyű az ismert emberek sorsa, hiszen szinte egy lépést sem tehetnek anélkül, hogy valaki meg ne szólítaná őket. Ezt azonban el kell fogadniuk, de van egy határ, amit a rajongók sem léphetnek át. Király Viktor azonban évekkel ezelőtt megtapasztalta, milyen, ha egy őrült fan zaklatja! 

Őrült rajongó zaklatta Király ViktortForrás: Király Viktor

Hajnali négy óra körül becsöngetett a lakásom ajtaján valaki. Először nem is tudtam, hol vagyok, csak álmodom, vagy valóban csengetnek. Néhány percbe telt, mire rájöttem, hogy tényleg ráfeküdt valaki a csengőre. Kicsit meg is ijedtem, hogy mi baj lehet, hiszen szokatlan, ha az embert hajnalban otthon keresik. Kikászálódtam, felöltöztem és álmosan, kócosan ajtót nyitottam" - kezdte a történetét Király Viktor. "Láttam őt rengeteg koncertemen, nem ismertem ugyan személyesen, de igyekeztem kedves maradni és megkérdeztem, mit szeretne. Azt mondta, csak autogramot akar kérni és a kezembe nyomta néhány fotómat, hogy írjam alá és diktálta máris a neveket, ahogy az általában szokás. Amikor meghallottam, mit akar, felment bennem a pumpa. Megkérdeztem tőle, hogy erre hajnali négykor a lakásomnál mégis mi szükség van és egyáltalán hogy gondolja. Amikor azonban az illető látta, hogy mérges lettem, ő is éktelen dühbe gurult. Kikapta a kezemből a fotókat és elszalad. Mondanom sem kell, az álmosság azonnal kiment a szememből, miután becsuktam az ajtót és visszacsoszogtam a nappaliba, azon gondolkodtam, hogy egyáltalán honnan tudhatta, hol lakom, miért hajnali négykor jött és egyáltalán ki ő. Kinéztem az ablakon, hogy tényleg elment-e, és abban a pillanatban láttam, hogy egy hatalmas követ dob az autóm ablakának, ami betört" - mesélte a Lokálnak az énekes, aki nem tett feljelentést. Több ilyen eset ugyanis nem történt.

Király Viktor balesetet szenvedett
Az énekes az Instagramon számolt be a balesetről, ami sportolás közben érte. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!