vallomás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Garami Gábor PotyaUtas című műsorának vendége volt Gáspár Bea, aki meglepő őszinteséggel mesélt életéről.

Gáspár Bea mesélt családjáról, testvérével való viszonyáról. Elmondta, hogy soha senkitől nem kap elismerő szavakat, kivéve lányától, Evelintől.

Nincs jól a sztár, szomorú, magányos és keserű... mindig bizonyítani akar Győzőnek, a családnak és azoknak, akik bántják őt/ őket. A NAV miatt teljesen meváltozott az élete, semminek sem tud örülni. Elárulta, hogy bár benne van, hogy rács mögé dugják férjét, nem hiszi, hogy erre sor kerülhet.

Ashton Kutcher és Mila Kunis nagyobbik gyereke a 8. kerületben járt óvodábahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-ashton-kutcher-es-mila-kunis-lanya-a-8-kerultben-jart-oviba.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis hosszabb időt töltöttek hazánkban, és úgy járkáltak a főváros utcáin, mintha hétköznapi emberek lennének. Még kislányukat is egy 8. kerületi oviba iratták be... TV + Sztárok--Gyászol az X-Factor sztárja, Alexandra Burkehttp://www.life.hu/sztarok/20170830-gyaszol-az-x-factor-sztarja.htmlA brit X-Factor győztese fájó szavakkal búcsúzott édesanyjától, aki 53 éves korában távozott az élők sorából... TV + SztárokOrigoSosem látott Dirty dancing felvételek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-sosem-latott-video-a-dirty-dancing-forgatasarol.htmlAzoknak, akik szeretik az eredeti Dirty Dancinget egy igazi csemegét hoztunk így kedd estére: sosem látott felvételek kerültek elő a film próbáiról. Így simul össze a két világsztár. TV + Sztárok--Hódi Pamela és Berki Krisztián újra egy pár - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-hodi-es-berki-ujra-egyutt-video.htmlA Drágám, add az életed! című nagysikerű sztárvetélkedő újra útjának indult a Tv2-n. A párosok között Berki Krisztián és Hódi Pamela is megtalálható, akik Ábel Anita kérdésére, miszerint együtt vannak-e, igen különböző választ adtak... TV + SztárokOrigoNatascha Kampusch saját ékszert tervezett - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-natascha-kampusch-sajat-ekszerkollekciot-dobott-piacra-foto.htmlNatascha Kampusch az a lány, akit majd' 9 éven át tartott fogva elrablója. Az akkor 10 éves kislány ma már felnőtt nő, aki 11 éve hagyta a háta mögött a szörnyű múltat, ám elfelejteni sosem fogja. Próbál teljes életet élni, könyve után most saját ékszerkollekciójával rukkolt elő. TV + Sztárok--Bradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.