Diana halálának évfordulója miatt egyre többen cikkeznek a gyönyörű hercegné életéről, így pedig újabb és újabb részleteket tudhatunk meg. Most például arról, hogy hogyan ismerkedtek meg Károllyal. 

Azt már tudjuk, hogy Diana és Károly mindössze 12 randevú után házasodott össze 1981-ben, sőt, bizonyos hírek szerint Károly csak azért vette feleségül, mert elvette a szüzességét. De valójában már akkor sem volt szerelmes a törékeny szépségbe. 

Íme, egy merész fotó Diana hercegnő és Károly múltjábólForrás: Twitter/HistoryInPics

Arról azonban még nem hallottunk, hogy miként ismerkedtek meg, egészen mostanáig. A nemrég napvilágra került hírek szerint Károly eredetileg nem Dianával randevúzott, hanem az idősebb testvérével, Lady Sarah McCorquodale-val. 

Ám hiába minden, Károly véleménye azonnal megváltozott a randizásról, mikor egy baráti összejövetel alkalmával találkozott Dianával, aki azonnal elvarázsolta a herceget. 1980 első felében Károly még a nővérével randizott, de 1981 februárjában már el is jegyezte Dianát - írta meg a PopSugar

Diana rettegett, hogy elveszik tőle a gyermekeit a válás után
Diana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit. Olvass tovább itt...