Friderikusz Sándor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Friderikusz Sándor a TV2-nél dolgoztak együtt utoljára, ám azóta sokat változott a helyzet. Hajdú az ATV-nél találta meg számításait, és mint kiderült, szerette volna odacsábítani a legendás tévést is, aki nem fogadta el az ajánlatát. Friderikusz most azt is elmondta, hogy miért.

Friderikusz Sándor már egy jó ideje nincsen képernyőn, legutóbb a TV2-nél futott műsora, melyben Hajdú Péterrel dolgozott együtt. A helyzet azóta sokat változott, a műsorvezető és producer közben az ATV-hez igazolt, ott találta meg a számításait, de Friderikusz Sándort is szívesen látta volna a csatornánál.

Friderikusz nemet mondott Hajdúnak Forrás: TV2

A 24.hu készített interjút Hajdú Péterrel, ott árulta el a műsorvezető, hogy megkereste Friderikuszt egy ajánlattal, de a tévés nem élt a lehetőséggel. A Blikk pedig tovább faggatta Hajdú Pétert arról, hogy pontosan mit ajánlott Friderikusznak.

Van egy igazán neki való műsorötletem,

"Egy külföldi projektre hivatkozott akkor, de az ajánlatom még mindig áll"

Karikagyűrű virít Liam Hemsworth ujján: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170830-osszehazasodott-miley-cyrus-es-liam-hemsworth.htmlNem mindennapi fotó terjedt el az interneten, amelyből arra következtethetünk, hogy Miley Cyrus bizony elkelt. TV + Sztárok--Elképesztően kacér videót posztolt Palvin Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20170831-kacer-videot-posztolt-palvin-barbi.htmlMeglepő videót osztott meg közösségi oldalán Palvin Barbi. Szerintünk igazán senki sem érti... TV + Sztárok--Férjhez ment Janicsák Veca - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170831-janicsak-veca-ferjhez-ment.htmlMájusban még a szakításának híre járta be a sajtó, de úgy tűnik, hogy kellett a szerelmeseknek ez a néhány hónap. Janicsák Veca és gyermekének apja összeházasodtak! TV + SztárokOrigoKatalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg Dianáról: ezért volt tökéletes választáshttp://www.life.hu/sztarok/20170831-katalin-hercegno-pipacsos-ruhaban-emlekezett-meg-dianarol.htmlKatalin hercegnő, Vilmos herceg és Harry mindhárman tiszteletüket tették a kertben, melyet Diana emlékére hoztak létre. Katalin hercegnő pipacsos ruhában emlékezett meg a hercegnőről, aminél tökéletesebb ruhát nem is vehetett volna fel. TV + Sztárok--Damu Edina már nem iszik, de még mindig elvonón vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170831-damu-edina-mar-nem-iszik.htmlDamu Edina legutóbb még az alkohol rabja volt, és kislányát sem sűrűn láthatta. Sok mindenen ment keresztül, de úgy tűnik, már látja a fényt az alagút végén: elvonón van, de már nem iszik. Meg szeretne változni gyermekéért. TV + SztárokOrigoRékasi Károly elárulta, mikor tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20170831-rekasi-karoly-baratok-kozt-visszateres.htmlRékasi Károly hamarosan visszatér a Barátok köztbe, és már a dátum is megvan.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.