Szinetár Dóra már nagyon várja, hogy harmadik gyermekét is a karjaiban foghassa, és nem fél a szülés fájdalmától. Szerencséjére nála az előző két alkalommal sem merült fel probléma, bár a teherbeesés nem mindig volt egyszerű: két spotán vetélése is volt a színésznőnek.

Pár hét múlva már biztosan háromszoros édesanya lesz Szinetár Dóra, de gyakorlatilag bármelyik pillanatban beindulhat a szülés. A színésznő ugyanannál a dokinál fog életet adni harmadik gyermekének, akinél az előző kettőt is szülte, így egyáltalán nem fél. Már első alkalommal is jó élmény volt számára a szülés.

Szinetár Dóra felkészült a szülésreForrás: Instagram/Szinetár Dóra

"A szülés életem egyik legjobb élménye volt, így a másodiknál sem féltem, és most sincs benne rossz érzés. Ez amúgy is olyan fájdalom, ami úgy ér véget, mintha elvágták volna, ráadásul olyan szenvedés, aminek tényleg van értleme. Ezt a katarzist igazán megélni szerintem csak a temrészetes szülés után lehet" - mondta Szinetár Dóra, akit a komplikációk és a szülés utáni depresszió is elkerülte, de a csalódások nem. Lánya születése előtt volt két spontán vetélése. "Tíz évvek később, amikor a lányomat vártuk, már a környezetemben is hallottam néhány nehezebb szülésről, és addigra nekem is volt két spontán vetélésem. Azok nehéz pillanatok voltak" - vallotta be a Best Magazinnak a színésznő, aki mindenképpen természetes úton akarja megszülni gyermekét, ráadásul ezúttal apás szülésre készülnek!