Közeledik a 20. házassági évfordulója Erős Antóniának és párjának, bizony ennyi együtt töltött év sok munkát rejt. Antónia elárulta, hogyan őrzi a tüzet a házasságában.

Sokat kell tenni azért, hogy egy kapcsolat hosszú távon is jól működjön, ezt Erős Antónia is tudja, hiszen már a 20. házassági évfordulójára készül. A híradós próbálja őrizni a tüzet, és mindent megtesz azért, hogy tetszeni a férjének. Rendszeresen jár például edzeni, ami az egészségének is jót tesz.

Erős Antónia elárulta, mi a hosszú házasságának titkaFotó: Szabó Gábor/Origo

"Öt évvel az ikrek születése után, a férjem hatására elkezdtem újra edzeni. Egy edzőterembe járunk, és élvezzük az edzések után kettesben elköltött ebédeket, ami újdonságnak számít, mióta szülőkké váltunk" - mesélte Erős Antónia, aki jól érzi magát a bőrében, de ezért tenni is kell. Hetente kétszer látogatja az edzőtermet. Anikó idén fontos évfordulót ünnepel, hiszen 20 éve lesz, hogy összeházasodtak. Elárulta, mi a titkuk. "Ha a férj férfi tud maradni egy kapcsolatban, és ha időt szánunk arra, hogy kitaláljuk, mi teszi boldoggá a másikat, az már fél siker. Igyekszem, hogy mindig ápolt és nett legyek. Egy kis szempillaspirált és szájfényt még hétvégén is feldobok, persze ha a férjem az ellenkezőjét kérné, azt is megtenném, hiszen szeretnék tetszeni neki" - mondta a hot! Magazinnak Erős Antónia.