Elismert, díjazott meteorológus volt Chris Dunn, de most nem a munkássága, hanem a gázai miatt került a figyelem középpontjába: élő adásban eregetett galambot...

Meghökkentő és vicces pillanatnak lehettek szemtanúi az alabamai tévécsatorna nézői, a meteorológus ugyanis nem tudta visszatartani a gázokat. Chris Dunn évtizedek óta dolgozik időjósként, munkáját Emmy-díjjal is jutalmazták, ám most nem a profizmusa miatt ismerheti meg nevét a világ, hanem egészen más miatt.

Chris Dunn élő adásban pukizottForrás: Facebook/Chris Dunn

A meteorológus ugyanis élő adásban pukizott, elég látványosan, és elég hangosan egy mondat közepén! Chriss Dunn éppen azt ecsetelte, hogy egy meglehetősen csendes hétvége elé néznek, majd pucsított egyet, hogy a feneke kikerüljön a kamera látóteréből, és pukizott egyet, amit nem lehetett nem észrevenni. Érdekes, hogy a meteorológus nem jött zavarba a hangos galambtól, folytatta a jelentést, mintha mi sem történt volna sőt, úgy nézett ki, mintha egy kicsit még őt magát is szórakoztatta volna az eset. Azt persze nem gondolhatta, hogy ennek nem megy híre, hála az internetnek, mindenki láthatja a történelmi pillanatot.