A Survivor játékosa, Krisztián ma már nyíltan vállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, de a családjának nehezen ismerte be. Egy autóbaleset azonban – melyben unokatestvére az életét vesztette- mindenki szemléletét megváltoztatta. Évekkel később a versenyző is átélt egy hasonló karambolt, ő azonban sértetlenül szállt ki az autóból.

Survivor Krisztián mindig is tudta, hogy a saját neméhez vonzódik, de családjának csak később vallotta be. A barátai persze támogatták őt, de a versenyző mégis tartott attól, hogyan fogadják majd a szülei a hírt.
„Nem mondom, hogy nem féltem bevallani, de egy olyan szerető családban nőttem fel, ahol azt tanították, hogy kiállunk egymásért. Bíztam benne, hogy ez rám is vonatkozik. A szüleim elváltak, a nevelőapám pedig mindig nagyon vaskalapos volt, talán az ő véleményétől tartottam a legjobban. Elfogadta a helyzetet, csak annyit kért, azt ne várjam tőle, hogy egy asztalhoz ül a párommal. Persze ez nagyjából pár hónap múlva meg is dőlt, mert mindig nagy szeretettel fogadták, és családtagként kezelték a páromat" – mondta a Best Magazinnak Krisztián.

Másságáról vallott Survivor KrisztiánForrás: RTL Klub

A játékos családját később egy tragédia sújtotta, ennek hatására mindenki átértékelte Krisztián másságát: egy autóbalesetben meghalt a versenyző unokatestvére. „Amikor meghalt, a nagybátyám annyit mondott édesanyámnak: inkább legyen egy meleg fiad, mint egy halott. Ez a mondta mindenkinek beégett az emlékezetébe, és azt hiszem, sokat segített, hogy a családom gyorsan túllépjen a másságomon. Később én is átéltem egy hasonló balesetet, mint az unokatestvérem, de én élve szálltam ki az autóból" – árulta el a versenyző.