Ő az a lány, aki a kakijával dobálózott az első randin

első randi baleset kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfedte a kilétét a lány, aki egy randijának köszönhetően vált pillanatok alatt híressé. 

Pillanatok alatt söpört végig a neten a két egyetemista története, akik az első randijuk alkalmával szereztek komoly hírnevet. A lánynak ugyanis a srác lakásán vécére kellett mennie, ám a székletétől a toalett eldugult, amit nem mert bevallani, ezért belenyúlt és kidobta az ablakon.

De a repülő kaki sajnos a két ablak közé esett, így pedig az üvegek közül figyelte a gazdáját. A lány utána mászott, hogy visszaszerezze tulajdon székletét, de ő is beszorult, így már ketten figyeltek az üveg mögül. Végül a tűzoltók mentették ki őket, az esetet pedig több hírportál is megírta, ám a lány személyazonosságát mindenhol elhallgatták. Mostanáig.

Ide sikerült beejteni a csomagot Forrás: Liam Smith

A 24 éves lány egy Reddit posztban reagált a történtekre. Leírta, hogy miután kiszabadult, térden állva könyörgött a srác a bocsánatáért.

"Igen, én vagyok a szarral dobálózó, megszégyenült lány. A barátaim már csak Miranda Harthoz hasonlítanak. De ha az embereknek ezzel jó kedvet csináltam, akkor tulajdonképpen nincs miért panaszkodnom"

'Nem gondoltam végig mit teszek, ez egyfajta pánikreakció volt a részemről. Másodpercek alatt leesett, hogy hatalmas hibát követtem el. Le is léphettem volna, mikor nem sikerült lehúzni a vécét, de ezt nem akartam megtenni. Időnként rossz döntéseket hozok, de ettől még nem vagyok rossz ember" - írta meg a DailyMail.

Meggyilkolta apját a 17 éves Dávid: feladta magáthttp://www.life.hu/news/20170908-meggyilkolta-apjat-a-17-eves-david-feladta-magat.htmlA szlovákiai Galántában egy 17 éves fiú jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy meggyilkolta édesapját. A 43 éves férfit nyílt sebekkel a mellkasán találták meg holtan. News--Ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20170908-napsutes-zapor-is-lesz-a-hetvegen.htmlEzen a hétvégén még érdemes kimoccani, de esernyő azért legyen nálad. News--Öt nővér nézegette a halott férfi szokatlanul nagy nemi szervét (18+)http://www.life.hu/news/20170908-ot-nover-nezegette-a-halott-ferfi-nemi-szervet.htmlHatalmas nemi szervet birtokolhatott a férfi, ugyanis a nővérek a csodájára jártak. Öten nézegették a magatehetetlen férfi legbecsesebb testrészét, halála után pedig a hullazsákot is felnyitották, hogy vethessenek rá még egy pillantást. NewsThinkstockÚt közben szökött meg egy cirkuszi tigris az amerikai Georgia állambanhttp://www.life.hu/news/20170907-ut-kozben-szokott-meg-egy-cirkuszi-tigris-amerikaban.htmlLelőttek a hatóságok egy bengáli tigrist az amerikai Georgia államon keresztülhaladó autópálya egyik szakaszán, miután az állat, amely egy Floridából Tennessee-be tartó teherautóról szökött meg, halálra rémítette az autósokat és egy kutyát is megkergetett egy közeli településen.News--Egy nő holttestére bukkantak Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20170907-gyilkossag-nagykanizsan.htmlHoltan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.NewsThinkstockZápor, zivatar, szél is lehet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170907-zapor-zivatar-szel-csutortokon-idojaras.htmlEzeken a területeken jöhet zápor, zivatar és kellemetlen szél csütörtökön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.