Melegnek hitte férjét Peller Anna

Forrás: RTL Klub -
meleg Peller Anna Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és férje Lukács Miklós már 9 éve házasok. Magánéletükkel kapcsolatban mégis van még olyan, amivel meg tudják lepni az olvasókat. Peller Anna viccesen mesél róla volt idő, amikor azt hitte Miki a férfiakhoz vonzódik.

Filmbeillő részletet osztott meg Peller Anna egy hetilappal, arról az időszakról, amikor férjével még csak randizgattak. Miki annyira jóképű és ápolt volt mindig, hogy a színésznő azt gyanította a másik nemhez vonzódik. Eszébe sem jutott, hogy udvarlója csak neki akart tetszeni, azért illatozik, vagy azért olyan figyelmes vele. „Komolyan úgy gondoltam, hogy a férfiakhoz vonzódik, úgyhogy össze akartam hozni az egyik meleg barátommal."- nyilatkozta a színésznő a Bestnek. Azután már hármasban jártak randizni, aminek a későbbi férj vetett véget. Miki rákérdezett miért van jelen midig egy férfi a találkákon. Miután tisztázták ezt a félreértést, és elcsattant az első csók már semmi sem állt románcuk útjába.

Melegnek hitte férjét Peller Anna Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.