szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.

Schobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Kiderült, mi okozta a Happy Gang énekesének, Mohamannek a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--Új zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoEzért akadt ki az X-Faktor válogatóján ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-ezert-akadt-ki-az-x-faktor-valogatojan-byealex-a-mentortarsaira.htmlAz X-Faktor mentora, ByeAlex kiakadt az első válogatóról szóló adás alatt. Hogy mennyire viselte meg a mentort a felvétel, és valójában mi volt, ami igazán kiakasztotta, arról a Life.hu-nak beszélt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHatalmas balhé tört ki Rúzsa Magdi koncertje után Tatabányánhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-hatalmas-balhe-tort-ki-ruzsa-magdi-koncertje-utan-tatabanyan-a-banyasznapokon.htmlTatabányai bányásznapokon lépett fel Rúzsa Magdi, a koncertjét követő buli azonban balhézásba torkollott. A verekedést csak rendőri erővel tudták megfékezni. TV + SztárokÍgy készítette fel Istenes Bence Kiss Ramónát az X-Faktorrahttp://www.life.hu/sztarok/20170903-igy-keszitette-fel-istenes-bence-kiss-ramonat-az-x-faktorr.htmlAz X-Faktor egykori műsorvezetője bizalmasan elárulta Raminak, hogy mire számíthat a meghallgatásokon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.