Nem is lehetne boldogabb a Sláger Tv angyala, Tücsi: párja eljegyezte.

A napokoban röppent fel a hír, hogy a fiatal lány mindent hátra hagyva követi szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron István Amerikába, akit oda szerződtetett egy neves hokicsapat. A páros immáron friss jegyesekként kezdhet új életet a tengerentúlon, ugyanis Tücsi boldogan tudatta követőivel, hogy megkérték a kezét. Szerelmük zálogául pedig egy csodaszép gyűrű is csillog az ujján.

A legcsodálatosabb ember, az én Szerelmem és most most már a VŐLEGÉNYEM... ... I SAID YEEEEES!

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

"Horvátországban szerettem volna megkérni Tücsi kezét, akkor volt ugyanis az egyéves évfordulónk, ám nem készült el addigra a gyűrű, így e hét csütörtökre csúsztattam a nagy alkalmat. Lefoglaltam egy hőlégballont, hogy a levegőben jegyezzem el a kedvesemet, de a rossz idő miatt lefújták a felszállást, így potyára utaztunk le Hévízre. Ekkor még az járt a fejemben, hogy inkább elhalasztom az eljegyzést, de végül mégis úgy döntöttem, felesleges a tökéletes alkalomra várni, így a budai várra esett a választásom" - mesélte az ifjú vőlegény a Borsnak.

Tücsi tangás feneket és szexi pasit villantott - Fotó!
Tücsi nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...