Amerikába költözik Tücsi és a szerelme

Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei -
Tücsi Amerika költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi hírt közölt a szexi műsorvezető: elhagyja az országot, a kedvesével együtt. 

Különleges kalandban lesz része Tücsinek, ugyanis a szerelmével együtt Amerikába költöznek. A jégkorongozó férfi, Sofron István, a tengeren túlon kapott munkát, így az már biztos, hogy jövő májusig kint tartózkodnak majd.

Tücsi és a kedvese jövő májusig biztosan Amerikában fognak élni Forrás: Instagram/Aryee Claudia Dedei

Nem is volt kérdéses, hogy a fiatal szépség elkíséri-e Istvánt, ugyanis saját bevallása szerint nem érezné jól magát egy távkapcsolatban. Ráadásul külön jó hír, hogy a szexi sztár kétlakiként is végezni tudja a munkáját.

"Magától értetődő volt, hogy Sofival tartsak Amerikába. Szeptembertől májusig írt alá, így egy szezonra mindenképpen kiköltözünk. A nézőknek viszont nem kell nélkülözniük engem, mivel a nem élő műsoraimat előre felvesszük, bizonyos időközönként pedig hazatérek majd a forgatásokra" - mondta a szépség.

Kaliforniába, Kansasba utaznak, ahonnan Tücsi majd egy saját Youtube csatornán keresztül fog tudosítani minket a kinti eseményekről - írta meg a Ripost.

Tücsi kerek popsit villantott - Fotó!

Tücsi, a Sláger Tv szexi angyala nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...
Hol folytatja a tévézést Sebestyén Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20170817-hol-folytatja-a-tevezest-sebestyen-balazs.htmlA Bors robbantotta a bombát csütörtökön reggel. A lap szerint Sebestyén Balázsnak el kell búcsúznia a Celeb vagyok, ments ki innen! műsortól, mert azt idén másra bízza a csatorna. TV + SztárokOrigoÖsszefogott a falu Oszter Sándor ellen http://www.life.hu/sztarok/20170817-oszter-sandor-ellen-peticio-keszult.htmlOszter Sándor építkezési-ügye tovább gyűrűzik, a falubeliek petíciót írtak alá a sztárral szemben. TV + Sztárok--Stohl András bevallotta: szinte soha nem alszik http://www.life.hu/sztarok/20170817-alig-pihen-a-sok-munka-miatt-stohl-andras.htmlA híres színész kemény tempót diktál magának: egész élete a munkáról szól, sem pihenni, sem aludni nem hagyja magát. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNem pornó, hanem híres színésznő melle villant meg a BBC híradójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-szineszno-melle-a-bbc-hiradojaban.htmlVégre kiderült, hogy kihez tartozik a BBC híradójában feltűnt mell. TV + Sztárok--Korda György elmondta véleményét Vajna Timiről: "Kicsit kiszúrt velem"http://www.life.hu/sztarok/20170816-korda-gyorgy-elmondta-velemenyet-vajna-timirol.htmlKorda György és Vajna Timi is szerepel a Pappa Pia című új magyar filmben. A két celeb még sosem találkozott egymással. Az első bemnyomásokról és a közös munkáról Korda György nyilatkozott az AC News-nak. TV + Sztárok--Cinthya Dictator a szívére vette Varga Viktor beszólását: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170816-varga-viktor-beszolasat-nem-birta-szo-nelkul-hagyni-cinthya-dictator.htmlKasza Tibi műsorában ismét elszabadult a pokol: a fiatal művész nem tudta magában tartani az indulatait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.