Jennifer Lopez feneke mindig felkavarja a kedélyeket. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja.

Jennifer Lopezt világ életében támadták az alakja miatt, pedig az énekesnő mindig odafigyelt arra, hogy formásak legyenek az idomai - még ha méretben kicsit nagyobbak is. Úgy tűnik azonban, hogy az énekesnő mostanra felhagyott azzal, hogy megpróbáljon mindenkinek megfelelni. Aki szereti a hangját, a dalait, az plusz kilókkal is kedvelni fogja.

Jennifer LopezForrás: AFP

Legújabb show-jában J Lo egy testszínű ruhában állt színpadra, majd hirtelen megfordult és fenekét a közönség felé pucsítva behajolt a lába közé. Az első sorban álló férfiak teljesen megőrültek a nem mindennapi látványtól, és a többi rajongó is elképedt, hogy az énekesnő mennyire hajlékony. Ez is bizonyítja, hogy egy kétgyermekes, ötvenhez közeli anyuka igenis lehet szexi és nem kell nádszál vékonynak lennie. Jennifer Lopez ezekkel a képekkel már biztos nem mossa le magáról az amerika legszexibb feneke címet! A fotókért KATTINTS IDE!