Rékának sok követője van a Facebookon, de egyikük sem lehet olyan lelkes és kitartó, mint Bence, aki napra pontosan tudja, mióta rajong a fitneszladyért. Most végre találkoztak személyesen, ez pedig Rékát is megérintette.

Bencének egy nagyon régi álma vált valóra az AnikóShow-ban, ugyanis találkozhatott Rubint Rékával. A férfi már évek óta rajong az edzőért, lelkesen látogatja az edzéseit, fellépéseit és követi a Facebookon is. Anikó először csak Bencét faggatta arról, milyen érzéseket táplál Réka iránt, később az edző is megérkezett a stúdióba!

„Példakép minden tekintetben: edzőként, családanyaként is. Meg pláne az, hogy nagyon sokaknak segített testileg és lelkileg" – mondta Bence megilletődve. Csodálatos teremtés" - mondta még Rékáról a nagy rajongója, aki Réka rendszeresen megtartott budapesti edzéseinek az állandó látogatója, de az alkalmi fellépéseit is meg szokta nézni és napra pontosan tudja, mikor kerítette hatalmába a Réka-láz.

Rubint Réka találkozott legnagyobb rajongójávalForrás: RTL Gold

„2012. január 28-án, szombaton találkoztam vele először élőben és olyan hatással volt rám, hogy elkezdtem követni a Facebookon, lájkolgattam, kommenteket írtam és egyre jobban és jobban inspirált" – mondta a férfi, aki azt is tudta, mit viselt Réka azon a bizonyos első találkozáson: Rózsaszín topot, lila nadrágot és szürke edzőcipőt. Ezután érkezett meg Réka, akinek Bence egy virágcsokor átadása után köszönetet is mondott. Köszönöm azt az öt csodálatos évet, ahogy beléptél az életembe és fenekestül felforgattad" – mondta Bence Rékának. A fitneszlady nem jött zavarba, köszönetet mondott a kedvességért és leszögezte, hogy ő az ilyen rajongókért csinálja még mindig olyan lelkesen az edzéseket. Réka akkor még nem is sejtette, hogy mit tett meg érte Bence: magára tetováltatta a monogramját.

Olyat tettem, amit még előtte soha" - kedzdte a férfi, majd megmutatta a varratát. "Már én is remegek" - így reagált Réka a hatalmas meglepetésre, de persze a fitneszlady is készült viszonzással, megígérte, hogy elviszi Bencét az irodájába, és kettesben edzenek egyet, majd megkávéznak!