Judy és Balázs bajba kerültek az első szex alkalmával: Videó!

Judy szex Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb döbbenetes sztártitok került napvilágra a Drágám, add az életed! című műsorban. 

A Drágám, add az életed! című műsorban minden héten napvilágra kerül valami olyan titok a versenyzőkről, amit korábban még soha nem hallhattunk. Esetenként pattanásig feszülnek az idegek a feszültségtől, röpködnek a beszólások a hírességek között, de olyan is volt, hogy az egyik szurkoló szinte az őrületbe tapsolta magát.

Most pedig Judy mesélt arról, hogy mi történt vele és Balázzsal az első együttlétük alkalmával. A férje ugyanis gyertyákkal rakta körbe a lakást, ám egyszer azon kapták magukat, hogy minden füstöl:

Majka Ábel Anitáról: „Agyvérzés kapok tőle"

Majka bevallotta mit gondol Ábel Anitáról: nem titkolja, hogy a híres színésznő pillanatok alatt képes felidegesíteni a kétgyermekes édesapát.

„Anita életem negyedik nője, aki nulláról 1 másodperc alatt fel tud idegesíteni, de annyira, hogy agyvérzést kapok tőle" - nyilatkozta Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.