Különös fiú tűnt fel az X-Faktorban, akire a mentorok is felkapták a fejüket: Mézes Norbertnek ugyanis nem mindennapi hangja van: szinte olyan, mint egy nőé.

Nem esett át a mutáláson Mézes Norbert, így 22 éves kora ellenére olyan vékony és magas hangja van, akár egy nőé. Ez sokszor megkeserítette az életét, de most különlegessége hozhatja el számára a legnagyobb sikert. Az X-Faktor mentorai felkapták produkciójára a fejüket.

Mézes Norbert hangján csodálkoztak a mentorok isForrás: RTL Klub

"Akárhányszor új embereket ismertem meg, mindig furcsán néztek rám. A legnehezebb mégis kamaszkoromban volt. Az iskolába nem volt könnyű beilleszkedni. A gyerekek pedig talán gonoszabbak tudnak lenni, mint a felnőttek, volt, hogy sírtam is. Végül túltettem magam ezen, ma már nem foglalkozom azokkal az emberekkel, akik a hangom alapján ítélnek meg, és negatív véleményt mondanak" - árulta el a Story Magazinnak a fiú, aki reméli, hogy különös hangjából az X-Faktorban előnyt kovácsolhat. "Már szeretem a hangom. Ami eddig hátrány volt az életemben, most az X-Faktorban talán előny lehet: hozok a műsorba valami különlegességet" - véli Norbert.