New Yorkban kellene andalognia Balázsnak és feleségének, de az utazás előtt néhány órával úgy döntöttek, nem mennek. A műsorvezető elárulta, hogy miért...

Sebestyén Balázs szuper ajándékot szánt feleségének születésnapjára: egy New York-i utazással lepte meg. Néhány napja kellett volna elindulniuk, de mégsem jutottak el a tengerentúlra. Balázs a rádióban megosztotta a hallgatókkal, hogy pontosan miért is maradtak itthon. A rádiós szerint lúzer sztori.

Sebestyén Balázs nem indult el New YorkbaFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Gyerekek nem is kezdem el mesélni, mert annyira lúzer sztori, hogy ha meghaljátok ti, akik azt gondoljátok, hogy én mindig az élet napos oldalán vagyok, rájöttök, hogy némi felhő az én életemben is van. Elutaztunk volna szerda hajnalban Párizsba, és Párizsból New Yorkba. Ez lett volna Viki születésnapi ajándéka, de nem utaztunk. (...) Az élet összeesküdött ellenünk. Én nem tudom, hogy jó döntést hoztunk-e vagy nem, nem is feltétlen közösen hoztuk meg. De a gyerek mutatott egy eléggé álmatlanul töltött, rosszul sikerült éjszakát, és mondtam Vikinek, hogy fogd meg a gyereket, szerintem meleg. Na, most tudni kell, hogy Noelnek volt egy egy lázgörcse, ami nem annyira szórakoztató" - sorolta kálváriájukat Balázs, aki nem akart kockáztatni, ezért úgy döntött, itthon maradnak. Persze a gyereknek végül nem lett semmi baja, és Balázs azt is bevallotta, hogy ő volt az, aki nem akart kockáztatni. Én mondtam, hogy ezt így nem vállalom be, mert csak egy masszív para és aggódás lett volna az egész" - mondta még Balázs. Persze minden pénz, amit kifizettek az utazásra, elúszott, ilyenkor már nem lehet lemondani a szállást, vagy repülőt.