Szente Vajk és Erdélyi Tímea a környezetük szerint tökéletes párost alkottak. Ám egy évvel ezelőtt mégis úgy döntöttek, külön utakon folytatják, most azonban arról szólnak a hírek, hogy nem bírták egymás nélkül és igyekeznek megmenteni házasságukat.

A két színész egy évvel ezelőtt igen szűkszavúan nyilatkozott magánéleti válságukról. A Barátok közt egykori Tildája azonban elárulta, hogy nincs köztük harag, és mindig is egyfajta szövetséget fognak alkotni egymással.

"A szeretet és a szövetség mindig összeköt majd minket. Szeretjük egymást, az életünk összefonódott szakmailag és emberileg is, barátként támogatjuk egymást"  - mesélte akkor a fiatal színésznő.

Erdélyi TímeaFotó: Bara Szilvia

A jelek szerint azonban ez az egy év arra volt jó, hogy rájöjjenek, nem tudnak egymás nélkül élni.

Szente VajkForrás: MTVA

A közelükben élők már azt jó jelnek tartották, hogy a házaspár nem a hivatalos válás, hanem csak a különélés mellett döntött. Vajk próbálkozott ugyan mással új életet kezdeni, de végül kiderült számára, hogy Timi az igazi.

"A színházban mindenki tudja, hogy újból együtt vannak. Rég vége Vajk liezonjának, rájött, hogy Timi az igazi. A házasságuk nem volt tévedés" -mesélte egy infomrátor a Borsnak.