Sipos Imre színész-rendező nyerte meg a Nemzeti Vágta sztárfutamát

sztárfutam Sipos Imre Nemzeti Vágta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Imre színész-rendezőnek sikerült, ami a Vágta 10 éves történelmében még senkinek: a jótékonysági sztárfutamon címvédőként diadalmaskodott. A színész a színházi munkája mellett a Szent István Egyetem állatorvos-tudományi karának hippológia szakára jár. Nyereményét a Magyar Lovasterápia Szövetségnek ajánlotta fel.

Kiss Ramóna csodálatosan énekelt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-kiss-ramona-az-x-faktorban-enekelt.htmlRendhagyó dolog történt a szombati X-Faktorban. Kiss Ramóna, az X-Faktor idei műsorvezetője egy dalt adott elő a színpadon. Erre pedig nyomós oka volt... TV + SztárokOrigoEz a 18 éves lány Lady Gaga legmeghatóbb dalával tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-18-eves-lany-tarolt-az-x-faktorban.htmlFelvidékről érkezett az X-Faktorba Pál-Balázs Kármen, aki Lady Gaga egyik legmeghatóbb dalával zsebelt be négy igent a harmadik válogatón. TV + SztárokOrigoÖsszebalhéztak a mentorok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-gaspar-laci-es-byealex-balhezott-az-x-faktorban.htmlEzen a szombaton is ment a durci az X-Faktorban. Gáspár Lacinak beszóltak, hogy túlságosan izzad, ő pedig ezen nagyon besértődött. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoFérjhez ment Gór Nagy Mária színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-ferjhez-ment-gor-nagy-maria.htmlGór Nagy Mária színésznő, a GNM Színitanoda igazgatója is kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--Melissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.