Ki tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el...

Ki ne szeretne egy közös fotót Barbra Streisanddal? Persze, hogy a legtöbb ember szívesen elbüszkélkedne egy ilyen élménnyel, ahogy tette ezt Mága Zoltán is, csakhogy ő sosem találkozott a művésznővel. A közös fotó csupán a photoshopnak köszönhetően jött létre, amit persze észre is vettek a művész követői, és nem is hagytak szó nélkül. Ennek hatására Mága Zoltán megváltoztatta a posztja szövegét, és egyértelműsítette, hogy valóban nem találkozott az énekesnővel, de már nem volt megállás. 

Hazánk egyre több híressége tett közzé ugyanis fotót a művésznővel, úgy tűnik ugyanis, hogy Barbra Streisand nagyon szereti a magyarokat... Természetesen a sztárjaink csak Mága Zoltánt utánozták, valószínűleg a hegedűművész nem is sejtette, hogy mit fog elindítani ezzel a photoshoppolt képpel, de nem gondolhatta komolyan, hogy nem derül ki a turpissága!