Bochkor Gábor vendége volt többek között Risztov Éva és Schobert Norbi, a sportolónő pedig nem rejtette véka alá véleményét a luxusautókról, amiket Norbi nagyon szeret. Világosan megmondta, hogy neki nem lenne rá szüksége, mivel neki nincs mit meghosszabbítani. 

Risztov Éva, Schobert Norbert, Hajdú Péter és Vastag Csaba voltak Bochkor Gábor vendégei az ATV-n futó legújabb műsorában. Rögtön komoly témával indítottak, méghozzá a fizetésekkel. Kiderült, hogy Risztov Éva egészen addig, amíg olimpiai bajnok nem lett 120 ezer forintot keresett havonta, amin az összes többi vendég meglepődött. Számba is vették gyorsan, hogy melyikük mire költ sokat, kiderült, hogy Norbi és Peti órára és autóra szórnak el rengeteg pénzt teljesen feleslegesen.

Schobert Norbi szeret jó autókkal furikázniForrás: ATV

Bevallották, hogy ezek valóban csak státuszszimbólumok, főleg az autó, de Hajdú Peti szerint túlzásba is lehet vinni a villogtatást. Norbi viszont azt vallja, hogy nem azért ül jó autóban az ember, hogy megmutassa, ki ő. „Nem azért ül jó autóban az ember, hogy megmutassa kifelé, hogy jó kocsiban ül. Hanem egyszerűen jó érzés menni egy jó kocsival. Mert egy jó kocsi sokat tud. Tehát az ember nem azért iszik - ha van lehetősége – jó minőségű, drága bort, mert legyen drága a bor, hanem mert az egy jó bor. Aki úgy látja, hogy a kocsi egy státuszszimbólum, az nem tudja azt a szerepet elképzelni, hogy milyen az, amikor meg is vehetné, és rájönne, hogy ez nem státuszszimbólum, hanem egyszerűen azért veszed, mert imádsz jó kocsiba, jó hanggal, jó gyorsan menni, ahol lehet" – mondta Norbi, de Risztov Éva egészen más véleménnyel van a témáról.

Risztov Éva nem kerteltForrás: ATV

Igazából engem ez nem érdekel. Alapvetően én ezt értem. Nekem az az érdekes, hogy én magam is nehezen dolgoztam fel, hogy 18-19 évesen felszálltam a metróra, és úgy mentem az uszodába és küzdöttem az álmaimért, és most pedig ülök itt és magamhoz képest rengeteg mindent megtehetek, mondjuk autóval járok. És olyan autóm van, amiért egyébként megküzdöttem, és 14 éves korom óta olyat szerettem volna. Amikor megnyertem az olimpiát ez volt az első dolog, amit megvettem magamnak. Nyilván nem 60 és 80 milliós autó, de én nem érzem azt, hogy ennél szeretnék nagyobbat. Ha majd egy gigászi menedzser leszek egy két éven belül, akkor sem gondolom, hogy szeretnék egy 80 vagy 100 milliós autóval járni, mert nekem nem kell, hogy valamim éppen hosszabb legyen ezáltal" – mondta keményen Éva.