Sarka Kata sírva fakadt a Vigyázat, gyerekkel vagyok felvételén

Sarka Kata Vigyázat, gyerekkel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok műsor a TV2-n, ahol sztárok és csemetéik egyszerre szerepelnek. Ez a felállás pedig igencsak kedvez a hatalmas kacagásoknak és a meghatottság könnyeinek is. 

A TV2 promóvideójából kiderül, hogy őszi epizódok is tartogatnak vicces pillanatokat, de könnyekre is bőven számíthatunk. "Ide mindenki nevetni jön, de az érzelmeknek nem lehet megálljt parancsolni" - harangozta be a csatorna a szériát.

A felvételből kiderült, hogy Sarka Kata és Szögeczki Ági nem tudták visszafojtani a meghatottság könnyeit, de az apukák, Majka, Pápai Joci és Németh Kristóf is elérzékenyültek.

Melissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt egy embert a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-halalra-gazolt-egy-embert-a-villamos-a-moricz-zsigmond-korteren-kedden.htmlHalálos baleset történt délelőtt Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Egy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoÚj zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.