A ValóVilágban szeretett egymásba VV Lóri és VV Dina, de való világban nem bírta a kapcsolatuk. Egyszer már szakítottak, de akkor adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Most újra a szétválás mellett döntöttek.

A ValóVilág mindig is szült szerelmespárokat, VV Lóri és VV Dina is a játék során találtak egymásra, de ahogy az lenni szokott, a verseny után az ő kapcsolatukat is válságba került. A pár egyszer már szakított is, de júliusban úgy döntöttek, mégis adnak maguknak még egy esélyt. Úgy tűnik azonban, hogy hiába az akarás, ezúttal sem működött a szerelmük. ismét szakítottak, de úgy érzik, még nincs minden veszve.

VV Dina és VV Lóri ismét szakítottakForrás: Facebook/VV8 LÓRI Hivatalos oldala

"Nagyon összekaptunk Lórival, ezért a nemrég közösen bérelt lakásból ő most egy időre elmegy a nagymamájához. Nem volt megcsalás, inkább a sok vitából lett elég, hogy állandóan egymás fejéhez vágtuk a sérelmeinket" - mondta a Blikknek Dina, de elárulta, ő még szereti Lórit. A fiú szintén szeretne békülni. Gyerekesen viselkedtünk mind a ketten. Sajnos most nincs minden rendben Dina és köztem, de szeretném, hogy ez jobb legyen" - mondta Lóri.