VV Lóri és VV Dina szakítottak: közös megegyezéssel

Forrás: Instagram/Hornyák Dina -
VV Lóri VV Dina szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ szerelmespárjának kapcsolata eddig tartott: Dina és Lóri úgy döntöttek, hogy szakítanak. Közös megegyezéssel jutottak erre az elhatározásra, mert elmérgesedett köztük a viszony.

Csodás szerelem ért véget, a Való Világ egyik igazi álompárja szakított. VV Lóri és VV Dina úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják a kapcsolatukat. Lóri azt is elmondta a Facebook-oldalán, hogy miért döntöttek úgy, nem folytatják tovább.

Már nincs együtt Lóri és Dina Forrás: Instagram/Hornyák Dina

Végül közös, ismétlem KÖZÖS megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy az lesz a legjobb, ha elválnak útjaink!

Vezetés közben, ittasan ájult el David Hasselhoff lányahttp://www.life.hu/sztarok/20170516-ittasan-vezetett-elajult-david-hasselhoff-lanya.htmlDavid Hasselhoffról tudjuk, hogy egy időben meggyűlt a baja az alkohollal, és azóta sem biztos, hogy kilábalt betegségéből. Ám ezúttal nem ő, hanem lánya ült ittasan a volánhoz. Le is tartóztatták... TV + Sztárok--Előadás helyett az öltözőben aludt Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170516-eloadas-helyett-az-oltozoben-aludt-meszaros-arpad-zsolt-szinesz.htmlElaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban. A színészt nem érték el a kollégái, már a budai Átrium Színházban kellett volna lennie, ám egy öltözőben szunyókált az Operettszínházban. TV + SztárokRTLKLUBExek Milán verset írt Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20170516-exek-milan-verset-irt-berninek-a-villa-legszebb-lanyanak.htmlVerset írt Bernihez, "a villa legszebb lányához" Milán. Az Exek az édenben izomagyúja költeményre nem találunk szavakat. TV + Sztárok--Pamela Anderson brutálisan szexi: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170515-elkepesztoen-jol-nez-ki-pamela-anderson.htmlPamela Anderson megmutatta mitől döglik a légy: a szőke szépségen abszolút nem látszik az idő múlása. TV + Sztárok--Minden idők legnagyobb plasztikrémei: sztárok, akik túlzásba estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170515-minden-idok-legnagyobb-plasztikremei.htmlA plasztikai műtétek jó célt szolgálnak, egészen addig, amíg valaki túlzásba nem viszi arca vagy egyéb testrészei átszabatását. Az egyszerű halandót persze ez a veszély nem fenyegeti, hiszen őrülten drága volna, de a sztárok minden erőfeszítés nélkül kés alá fekhetnek bármikor. Közülük azonban sokan hihetetlenül messzire mentek, és annyi műtéten estek át, hogy igazi rémmé váltak. Mickey Rourke is abbahagyhatta volna korábban, de Meg Ryannek sem kellett volna olyan sok beavatkozás. TV + Sztárok--Faképnél hagyta Emiliót a kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20170515-emiliot-a-kislanya-elo-adasban-hagyta-fakepnel.htmlA család minden tagja a Nagy Duett stúdiójában szokott izgulni mikor a sztárapuka versenyben van, ám ezúttal egy fontos személy hiányzott a szurkolótáborból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.