Rúzsa Magdi és a szerettei fergetegeset buliztak az énekesnő lagziján. Fotót is mutatott a különleges alkalomról. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavasszal jegyezte el Rúzsa Magdit a szerelme. Rómában, a romantika egyik fővárosában történt meg a leánykérés, amiről a sztár a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongókat. 

A polgári szertartásra szeptember 8-án került sor, míg a templomi esküvőt 16-án rendezték. Most pedig egy friss fotó került napvilágra az immár házas énekesnő lagzijáról, és meg kell hagyni, tényleg fantasztikusnak tűnik a hangulat. 

"PARTYSSIMO zenekar, ti aztán értetek a táncoltatáshoz! Ti vagytok a szakma CSÚCSA!!! Köszönöm, hogy ekkora bulit csaptatok a lagzinkban, teljesen megőrültünk!!! Nagyon köszönöm, hogy a szívetek-lelketek beletettétek ebbe a multaságba. Két cipőt széttáncoltam, és együtt tombolhattunk a vendégeinkkel reggelig. Szeretünk titeket!!! Örökre!!! Már találtunk is a társasággal vagy 10 újabb okot, hogy veletek bulizzunk!" - írta az oldalára Magdi. 

Romantikus részletek derültek ki Kiss Ramóna eljegyzéséről
Kiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! Olvass tovább itt...