Rúzsa Magdi lagzi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi és a szerettei fergetegeset buliztak az énekesnő lagziján. Fotót is mutatott a különleges alkalomról. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavasszal jegyezte el Rúzsa Magdit a szerelme. Rómában, a romantika egyik fővárosában történt meg a leánykérés, amiről a sztár a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongókat.

A polgári szertartásra szeptember 8-án került sor, míg a templomi esküvőt 16-án rendezték. Most pedig egy friss fotó került napvilágra az immár házas énekesnő lagzijáról, és meg kell hagyni, tényleg fantasztikusnak tűnik a hangulat.

"PARTYSSIMO zenekar, ti aztán értetek a táncoltatáshoz! Ti vagytok a szakma CSÚCSA!!! Köszönöm, hogy ekkora bulit csaptatok a lagzinkban, teljesen megőrültünk!!! Nagyon köszönöm, hogy a szívetek-lelketek beletettétek ebbe a multaságba. Két cipőt széttáncoltam, és együtt tombolhattunk a vendégeinkkel reggelig. Szeretünk titeket!!! Örökre!!! Már találtunk is a társasággal vagy 10 újabb okot, hogy veletek bulizzunk!" - írta az oldalára Magdi.

Romantikus részletek derültek ki Kiss Ramóna eljegyzéséről

Kiss Ramóna és párja alig fél év együttlét után jegyezték el egymást, ő és Lékai Máté úsznak a boldogságtól. Barátaik néhány részletet is elárultak a lánykérésről, ami nagyon meghatóra sikeredett! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.