A Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthatjuk majd, miként él Csősz Boglárka. Azzal persze nem árulunk el semmi újat, ha azt mondjuk, fényűzésben, de a részletektől neked is leesik az állad. 

Boglárka elmondta, hogy saját vállakozásai vannak, megmutatta 300 négyzetméteres villájukat is, és azt is elárulta, előfordult, hogy egyetlen vásárláskor elköltött 30 ezer eurót (kb. 9 millió forint). 

A szexi sztár modellmunkája során ismerte meg férjét, Burakot. Elmondta, nem volt szerelem első látásra, de a férfi kitartóan udvarolt. A szépség ma már boldog, hogy hagyta magát meghódítani, ráadásul nem is csinált rossz partit. "Hát igen. Egy átlagembernek ez felfoghatatlan luxus. Körülbelül húsz ember dolgozik nekünk a háznál, szakács, kertész, vannak biztonsági őrök, sofőr, satöbbi. Állandóan megyünk valahova, ha van három szabad napunk, akkor elutazunk a Maldív-szigetre, vagy a Seychelle-szigetre, mivel nagyon sokat vagyunk távol egymástól, ilyenkor tudunk egymásra figyelni. És nem szégyellem, a legdrágább luxuséttermekben eszünk, és igazából bármit megvehetek magamnak. Tudom, hogy sokakban ezekkel a mondatokkal ellenszenvet váltok ki, de már nem érdekel. Én nem egy állandóan a medence partján napozó milliárdosfeleség vagyok, saját vállalkozásaim vannak" - mesélte.