Döbbenetes fotók kerültek napvilágra Jessica Simpsonról. A híres amerikai énekesnő erősen ittas állapotban dölöngélt az utcán. 

Egy hollywoodi étterem előtt kapták lencsevégre Jessica Simpsont, és a férjét, Eric Johnsont. A páros éppen távozott, amikor a lesifotósok elkapták őket, bár a frissen született fényképek a szexi sztár szempontjából nem éppen előnyösek. 

A férje csak a kisujját nyújtotta, de az egész karjára szükség voltForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Gice

Szó szerint nem állt a helyzet magaslatán, ugyanis alig tudott talpon maradni a magassarkú cipőjében. Bár véleményünk szerint a sorozatos botladozásért némi alkohol lehet inkább a felelős. 

Igyekezett megállni a lábán, míg lőttek róla néhány képetForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Gice

Nem is akarunk belegondolni, hogy Jessica hogyan jutott volna haza, ha nincs vele a kedvese. Bár bizonyára többen is odaugrottak volna, hogy kisegítsék az alkoholgőzben eltévedt sztárt. 

Jessica Simpson túltolta a miniszoknyát: Fotó!
A bevállalós énekesnő nem bízta a véletlenre: olyan ruhában jelent meg, amiben még azok is észrevették, akik amúgy nem szerették volna. Csak azt nem tudjuk, hogy ezt a kötözött sonkához hasonló szoknyát miért kellett erőltetni?