Snjezi elárulta, minden vágya, hogy énekesnő lehessen. Jelentkezett az X-Faktorba is, hogy megcsillogtathassa az énektudását. 

Sokan emlékszünk még a bájos Snjezire, akit először az Éden Hotelben láthattunk, mint a valóságshow legszexibb versenyzőjét. Ezt követően pedig Pumped Gabo műsorában tűnt fel, amelyben Gabo és Ági közös barátjaként volt jelen. 

Most pedig kiderült, hogy a fiatal lány újból rivaldafényre vágyik, de ezúttal nem a szépségét, hanem a hangját szeretné megmutatni és kamatoztatni. 

Tetováltatott magára egy letört szárnyat, a régi idők emlékéreForrás: RTL Klub

"Régóta énekelek otthon, kislánykorom óta nagy álmom a nagyszínpad, és többször jártam énektanárnál is. Idén elhatároztam, hogy jelentkezem a tehetségkutatóba, és próbára teszem a képességeimet" - mesélte a lány, aki jelentkezett az X-Faktorba. 

#xfactor #rtl dragam♥️

Snjezi (@snjezi90) által megosztott bejegyzés,

Elmondása szerint viharos, kemény élete volt, ami rengeteg sérülést okozott a lelkében. Mostanra azonban már sikerült levetnie a régmúlt rossz élményeit, és most minden vágya az, hogy önálló lehessen befutott énekesnőként - írta meg a Blikk

Adásban mutatta meg nemi szervét Pumped Gabo (18+)
Gabo és Ágica a szóban forgó jelentben éppen lefekvéshez készülődik, amikor a kigyúrt fiú nadrágot vált. Közben pedig a pénisze állapota valószínűleg le is buktatja. Ági megjegyezte, hogy megint meg van borotválva Gabo pénisze. A fiú azt állítja, hogy ez nem igaz, mert borostás. Ágika pedig levonja a következtetést, hogy Gabo akkor valamikor bizony szexelt. A kérdés csak, hogy kivel: Videó!