Már nem haragszik Bajor Imre özvegyére Koós János

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Bajor Imre Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár korábban jóban voltak, Bajor Imre özvegye és Koós János nem beszélt egymással a Kicsi Huszár temetése óta. Azt nem tudni, mi okozta köztük a haragot, most azonban megtört a jég... 

"Korábban valóban sokat találkoztunk, amikor azonban Imre kezdett egyre rosszabbul lenni, voltak nézeteltéréseink. Ezt nem tagadom. Az túlzás, hogy nem adtak a véleményemre, de eltávolodtunk egymástól, a temetés óta pedig egyszer sem beszéltünk. A haragom azonban mára elmúlt, egyáltalán nem vagyunk rosszban Ildikóval, de még most sem tartom vele a kapcsolatot" - mesélte a Ripostnak Koós János, aki a Farkasréti temetőben található sírhoz továbbra sem hajlandó kimenni.

„Egyáltalán nem szeretek temetőbe járni. Egyetlen sír lesz, amit majd meglátogatok, és az a sajátom lesz" - tette hozzá.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.