Gáspár Laci könnyekben tört ki az X-Faktorban szerencsét próbáló Nicole produkcióján, de nem azért, mert olyan szépen énekelt. A mentor megsajnálta a versenyzőt, nem érti, hogyan tévedhetett ekkorát.

Érdekes hatást gyakorolt Nicole produkciója Gáspár Lacira. A lány a Titanic dalát adta elő magyarul, a mentor pedig könnyekben tört ki az éneklés alatt, de sajnos nem azért, mert annyira jó volt.

Lakatos Zoltán Nicole az X-FaktorbanForrás: RTL Klub

Bemutatkozása során Lakatos Zoltán, Nicole elárulta, hogy Gáspár Lacitól tart a legjobban, ennek ellenére ő volt az, aki megkönnyezte az előadást. Reakcióját mentortársai sem nagyon értették, pedig egyértelmű, hogy miért hatódott meg a sztár: megsajnálta Nicole-t.  "Nekem ez annyira szomorú, annyi tisztelet volt bennem, amikor mondtad, hogy tőlem félsz a legjobban, és nagyon sajnállak, hogy hogy tévedhettél ekkorát" - mondta a műsorban Laci, aki a Blikknek később részletesebben elmagyarázta az okokat.

Gáspár Laci nagyon megsajnálta a versenyzőtForrás: RTL Klub

"Az elején még vicces volt, de aztán ahogy énekelni kezdett, megsajnáltam. Megesett rajta szívem, mert látszott, hogy ő nem egy ripacs vagy egy feltűnősködő valaki, egyszerűen egy tévedés volt a produkciója. Azt éreztem, hogy valahogy segítenem kell neki, vagy utat mutatni" - mondta Laci, akinek reakcióját felesége tökéletesen értette. "Néztük az adást, és a feleségem is megsajnálta, azt mondta, hogy teljesen átérzi, miért sírtam el magam" - árulta el a mentor, és búcsúzóul még üzent Nicole-nak: "Melletted vagyunk, és azt kívánom, hogy találd meg az utad és a boldogságot".