Horváth Tamás és szerelme mát öt éve alkotnak egy párt, de a kezdet nem volt egyszerű: az énekes sokáig küzdött szerelméért!

A Sztárban sztár tehetséges énekese, Horváth Tamás boldog párkapcsolatban él már öt éve, de a kedzet nem volt egyszerű. Az énekes sokáig küzdött azért, hogy megszerezze szerelmét, de még együtt is hosszasan kellett harcolniuk a világ ellen. 

Horváth Tamás megküzdött AndiértForrás: Facebook/Horváth Tamás

"Öt éve vagyunk együtt, és a mai napig emlékszem, amikor először megláttam Andit. Egy kávézót vezetett Dunaújvárosban, ahova én rendszeresen bejártam. De nem volt ez ennyire egyszerű, akkor ugyanis mind a ketten párkapcsolatban voltunk. Kiléptünk addigi életünkből, hogy együtt lehessünk. Sokáig kellett küzdenem érte, és az is fontos volt, hogy ne csak ő, de az akkor hétéves kisfia, Dávid is elfogadjon, ők ugyanis egyek. Nem volt egyszerű, de végül egymásba szerettünk, és elindult a harcunk a világ ellen. Szó szerint, a kezdetekkor ugyanis nem volt ember, aki támogatott volna minket" - mondta Tamás, aki szerelmével együtt a nulláról kezdte a közös életüket.

Horváth Tamás és szerelme mindenkinek bizonyítottakForrás: Instagram/Horváth Tamás

"Teljesen egyedül vágtunk bele a közös életünkbe, ráadásul mindent nulláról kellett kezdenünk. Talán ezért is ilyen szoros a kapcsolatunk, mert annyi mindenért meg kellett dolgoznunk. Az első klipemre is együtt kuporgattuk össze a pénzt, de mindig is számíthattunk egymásra. Andi nemcsak menedzserem, hanem a múzsám is" - mesélte az énekes, aki a Maldív-szigeteken vette el párját. Csak kettesben voltak. "A szűk család tudta, mire készülünk, de azt szerettük volna, ha ez a nap tényleg rólunk szól. Annyi lakodalomban zenéltem korábban, láttam, milyen, amikor a pár mindenki másnak meg akar felelni, közben nem élvezik. A mi esküvőnk más volt" - mondta az énekes a Blikknek