Horváth Tamás elvette szerelmét: a legnagyobb titokban tervezték meg az esküvőt

Forrás: Facebook/Horváth Tamás -
házasság Maldív-szigetek Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan meglepte rajongóit Horváth Tamás, a női követőiben pedig biztosan egy világ omlott össze. Facebook-oldalán jelentette be ugyanis, hogy elvette párját, ráadásul egy lélegzetelállító helyen házasodtak.

Sikerült teljesen eltitkolnia Horváth Tamásnak és párjának, hogy mire készülnek. Senki nem sejtette ugyanis, hogy az énekes el akarja venni szerelmét. A sztár Facebook-oldalán jelentette be a hírt, amin alaposan meglepődött több százezer rajongója. Ez a kommentekből is látszik, mindenki teljesen ledöbbent, persze amellett, hogy nem győztek gratulálni.

Mindenkit meglepett Horváth Tamás Forrás: Facebook/Horváth Tamás

A pár ráadásul nem akárhol házasodott: a lélegzetelállító Maldív-szigeteken mondták ki a boldogító igent.


Bizonyára nők ezreinek a szívét törte össze ezzel Tamás, de akadt olyan is, aki csak azt sérelmezte, nem követheti élőben az eseményeket. Az énekes - akit az ország a Csillag születikből ismert meg - ugyan nem kedveskedett élő bejelnetkezéssel a rajongóinak, de több fotót is közzétett ceremóniáról, ami csodálatosan szép volt!

Újabb tündéri fotó Liptai Claudia kisfiárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-liptai-claudia.htmlSzerencsére Liptai Claudia egyre bátrabban készít fotót néhány hónapja született kisfiáról, Marciról, vagy ahogy ők hívják, Marcipánról. Ezúttal egy írtó cuki pingvines képet láthatunk a babáról. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila megmutatta új párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-arpa-attila-uj-szerelme.htmlÁrpa Attila és gyönyörű kedvese, Tomán Szabina egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy útjaik elváltak, nem tudták megmenteni házasságukat. Bár az egykori sztárpár igyekszik nem a nyilvánosság előtt élni magánéletét, annyi kiderült, hogy azóta már mindketten megtalálták a boldogságot. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoDamu Roland kislánya alultáplált és koszos? A rendőrség és a gyámhatóság nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-damu-roland-maganak-akarja-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. TV + Sztárok--"Áldozatokkal jár" - Lipcsei Betta és Juhász Roli a kapcsolatukról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-lipcsei-betta-es-juhasz-roland-kapcsolatukrol-vallott.htmlLipcsei Betta és Juhász Roland egymásra találtak, bár sokáig nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Mindkettőjüknek van már gyermeke, ezért nem egyszerű összehozni a találkozásokat, de eldöntötték, hogy egymást választják, így kénytelenek kompromisszumokat kötni. TV + Sztárok--Megszólalt Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-galambos-boglarka-eloszor-szolalt-meg.htmlGalambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben. TV + Sztárok--Ben Affleck újra szerelmes? Íme a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-ben-afflecknek-uj-szerelme-van.htmlBen Affleck és felesége, Jennifer Garner ugyan egy fedél alatt élnek, de úgy tűnik, mégsem sikerült rendbe hozniuk a házasságukat. Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy a sármos színész egy új színésznőbe szeretett bele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.