Sztárban sztár Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi a szupersztár Justin Biebert játszotta el a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Hogy milyen érzés volt számára színpadra vinni korunk legismertebb tini-szupersztárját, valamint miért nem meztelenkedne és tetoválná tele a karját Zsuzsi Justinnal ellentétben, az interjúban elmondta.

Mint kiderült, Kollányi Zsuzsi hatalmas Bieber rajongó, ezért kifejezetten örült neki, hogy belebújhatott a bőrébe. Az énekesnő elárulta, elképesztő tehetségnek tartja, akinek élőben is olyan a hangja, mintha egy stúdió lemezről szólna.

Mint kiderült, sokan egy beképzelt, nyegle pasinak tartják a sztárt, de több interjú meghallgatása után Zsuzsi állítja: egy érzékeny, finom lelkű srác lakik benne legbelül. A Sztárban sztár kedvéért Zsuzsi teljesen pasivá változott, sőt, még tetoválások is kerültek a karjára, amiket a való életben is szívesen vállalna, de a párja miatt nem teszi.

Szavazzatok kérlek, ha tetszett a produkcióm! ❤️Előre is köszönöm. #bieber #sztarbansztar #letsvote #thankyou

Zsuzsi Kollanyi Colony (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

"Nagyon tetszik egyébként a teljes karos tetoválás, csak valószínűleg a párom kivágna otthonról a ruháimmal együtt. Úgyhogy ezért nem merészkedtem még ennyire távol" - vallotta be a sztár.

Zsuzsi nagyon élvezte Justin Bieber szerepét, mindent megtett annak érdekében, hogy kihozza magából a maximumot:

"Mindenkitől, akinek csalódást okoztam, bocsánatot kérek. És remélem, hogy a Bieber rajongóknak adtam valamit ezzel az előadással"

Sztárban sztár: Csézy esett ki a versenyből

A nők bálványát, a világ egyik leghíresebb könnyűzenei előadóját, Elvis Presleyt személyesítette meg Csézy. A zsűri 33 pontot adott az énekesnőnek, de abban megegyeztek, hogy ez nagyon nehéz feladat volt. A produkciót itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.