Sztárban sztár Tilla Mága Zoltán Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár legutóbbi adásában Tilla sem tudta kihagyni Mága Zoltán szelfi-botrányát: élő adásban szólt be a hegedűművésznek a műsorvezető.

A TV2 nagysikerű műsora minden vasárnap este más-más világsztárok bőrébe bújtatja a hazai énekeseket. Ám ezúttal nem csak a bevállalós sztárokról szólt az este, hanem Tilla beszólásáról is, ugyanis a műsor legelején élő adásban ugratta Mága Zoltán hegedűművészt nagy port kavart Barbra Streisandos fotójával.

Igazi mémáradatot indított el Mága fotója, amin Barbra Streisanddal szerepel. Mint kiderült, a kép nem eredeti, a művész maga photoshoppolta azt össze. Ahogy fény derült a turpisságra, azonnal szétszedték a sztárt - Tilla is beállt a sorba. Vajon nem volt még elég ebből?

Ördög Nóra is játszik kislányával, Micivel a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ordog-nora-is-szerepel-sajat-musoraban-kislanyaval-micivel.htmlÖrdög Nóra is szerepelni fog kislányával saját műsorában, a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című nagysikerű sztáros produkcióban.TV + Sztárok--Ittas vezetésért ítélték el az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlóthttp://www.life.hu/sztarok/20170925-ittas-vezetesert-eliteltek-az-irigy-honaljmirigy-egyik-tagjat-kabai-laszlot.htmlIttas vezetés vétsége miatt ítélte el a bíróság Kabali Lászlót, az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagját. Akár börtönbe is mehet...TV + SztárokSztárban sztár: Csézy esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170924--csezy-esett-ki-a-versenybol-a-sztarban-sztarbol.htmlIsmét egy versenyzővel kevesebben folytathatják a jövő héten a Sztárban sztár versenyét. Vasárnap este Csézytől búcsúzhatunk.TV + SztárokOrigo31 éves lett Sarka Kata: így ünnepelte a szülinapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170924-31-eves-lett-sarka-kata-igy-unnepelt.htmlSarka Kata Facebook-posztban írta meg, hogyan is telt számára a nagy nap. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca szőke hajra váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20170924-janicsak-veca-szoke-hajra-valtott-a-sztarban-sztar-kedveert.htmlA fiatal énekesnő vasárnap Christina Aguilera bőrébe bújik a Sztárban Sztár színpadán. Veca elárulta, jócskán meggyűlt a baja az amerikai díva különleges mozgásának elsajátításával. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huX-Faktor: Sírva fakadt Gáspár Laci Lakatos Zoltán "Nicole" produkciójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170924-x-faktor-sirva-fakadt-gaspar-laci-lakatos-zoltan-nicole-produkciojatol.htmlAz X-Faktor fellépője Lakatos Zoltán "Nicole" a Titanic betétdalának magyar verzióját énekelte el. A produkciót hallva, Gáspár Laci sírva fakadt. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.