Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. 

Sokan tudjuk, hogy Galambos Lajos egy speciális terméknek (is) köszönhetően szabadult meg jelentős súlyfeleslegétől. Sőt, azóta is jó formában van. Nemrég ezt a terméket hozták összefüggésbe a neten Gombos Edinával, illetve egy manipulált fotóval próbálták vásárlásra buzdítani az embereket: 

Az ominózus képen először jelentős túlsúllyal ábrázolják Edinát, majd az "utána fotón" már azt láthatjuk, ahogy a műsorvezető valójában kinéz. Nyilvánvaló, hogy a felvételen szereplő plusz kilók soha nem voltak igaziak, vagyis szándékos manipulációval próbálták átverni az embereket. 

Gombos Edina semmit sem tudott az egészrőlForrás: TV2

A kép futótűzszerűen terjed az interneten, de Galambos Lajos azt nyilatkozta, lépéseket fog tenni az ügy rendezése érdekében:

"Menjen a francba az ilyen ember, aki ennek a kiváló és sikeres terméknek a nevével szórakozik némi pluszprofit reményében. (...) Azonnal megteszem a szükséges jogi lépéseket az illetővel szemben, és itt is szeretnék elnézést kérni Gombos Edinától" - írta meg a Ripost. 

Hasonló botrányba került Völgyi Zsuzsi is
Egyik ismerőse hívta fel Zsuzsi figyelmét, hogy az egyik szépészeti klinika az ő fotóival hirdeti a szolgáltatásait. Mint kiderült, az énekesnő erről semmit sem tudott, és természetesen, engedélyt sem adott rá. A Romantic egykori énekesnője először a céget kereste meg, de ezt követően meglepő dolgok történtek...