Dobó Kata őszintén mesélt élete fontos részleteiről, a mindennapjairól és a céljairól is. 

Dobó Kata egy igazán színes személyiség, aki a színpadon és a magánéletben is már több arcát megmutatta. Ám azt mindennél fontosabbnak tartja, hogy a hírnevét fontos témák népszerűsítésére is használja: 

"Azt gondolom, hogy az egészségnél nincs fontosabb, mégsem figyelünk magunkra eléggé. Így amikor legutóbb mammográfiai vizsgálatra mentem, úgy voltam vele, hogy egy fotón keresztül megosztom mindezt a nőtársaimmal, hátha ezzel valaki követi a példámat, és elmegy orvoshoz." 

Emellett pedig rendszeresen sportol és igyekszik a táplálkozásra is odafigyelni, ami meg is látszik rajta: jó pár évet letagadhatna. Bár a színésznő azt mondta, nem akarja magát fiatalabbnak mutatni a koránál. 

Dobó Kata úgy véli, a hírnév felelősséggel is járForrás: Instagram/katadobo

"Tudom, mit szeretnék sugározni magamból, de ehhez elengedhetetlen, hogy mindig önmagam adjam, ami egyben azt is jelenti, hogy elfogadom a korom" - mondta Kata, aki de ettől függetlenül odafigyel a megjelenésére, hiszen színésznőként folyamatosan színpadon áll. 

Azt is elárulta, hogy a kiegyensúlyozottságához a boldog párkapcsolata is hozzájárul, hiszen Tamással már együtt élnek. De hozzátette, sokat kell dolgozni azon, hogy egy kapcsolat hosszútávon is jól működjön, ezért igyekeznek mindig figyelni egymásra: 

"Tomi elfogadta, hogy egy színésznővel él együtt, akinek olykor kaotikusak az estéi, de egyre jobban veszi az akadályokat. És amikor csak lehet, vacsorával várom haza, mert tudom, hogy ez neki fontos, pedig nem vagyok egy tipikus konyhatündér" - írta meg a hot! magazin. 

Dobó Kata és Andy Vajna 11 évvel a szakítás után is barátok
A Filmgyár 100 éves évfordulója alkalmából tartott hatalmas ünnepségen a szakma jeles képviselői is részt vettek. A meghívott vendégek között volt Andy Vajna és Dobó Kata is, akik régi barátként üdvözölték egymást. Olvass tovább itt...